Magyar Elektrotechnikai Egyesület

 
#MEEnet
Előre a digitális úton!
A MEE online tartalomszolgáltatása

ÜDVÖZÖLJÜK A #MEEnet OLDALÁN!

1900 ÓTA HAGYOMÁNY AZ INNOVÁCIÓ

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület 123 éves fennállása óta a megbízható villamosenergia-ellátás és -felhasználás színvonalának emelése és hatékonyságának javítása érdekében tevékenykedik, mindeközben pedig a folyamatos megújulás és fejlődés mellett kötelezte el magát.

Törekvésünk továbbra is, hogy lépést tartva az online világgal, könnyen hozzáférhető, hatékony kommunikáció lehetőségével digitális felületet nyújtsunk mindazon szereplőknek, akik valamilyen formában részt vesznek a villamosenergia-ipar működésében, hagyományainak és értékeinek ápolásában, valamint gyakorlati fejlesztésében.

 

 

Szakmai párbeszédre fel: előre a digitális úton!

A #MEEnet platformot azért hoztuk létre, hogy lehetőséget adjunk az iparág szereplőinek az interaktív kommunikációra, legyen szó tudásmegosztásról, szakmai kapcsolatépítésről vagy tudományos érdekképviseletről.

A #MEEnet felületén megosztásra kerülnek a fizikailag vagy online módon megvalósuló rendezvényeink keretében elhangzott előadások és további anyagok. Ugyanitt az előadók és a résztvevők számára esetenként lehetőséget nyújtunk az egyes témák további megvitatására, szakmai eszmecserére is, hogy Egyesületünk ebben a formában is valódi motorja lehessen a hazai villamosenergia-iparnak.

Terveink szerint az online megjelenéseket, digitális formát később is megőrizzük, ezzel több platformon is találkozóhelyet biztosítva a szakmának.

 

KAPCSOLAT

Magyar Elektrotechnikai Egyesület
1075, Budapest, Madách Imre út 5. III. emelet
Antal Nikolett
Rendezvényszervező
Tel.: +36 30 490 8804
E-mail: antal@mee.hu

MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET
1075 BUDAPEST, MADÁCH IMRE ÚT 5. 
TEL.: +36 1 312 0662
MEE@MEE.HU