Magyar Elektrotechnikai Egyesület

#MEEnet – A tiszta, okos, megfizethető energiáért!

                   

 

#InfoShowLIVE a #MEEnet csatornán

A járványhelyzet miatt az INFOSHOW országjáró programjának 10. évadja ismét az online térbe kényszerült, de hála a résztvevő cégeknek és nem utolsósorban a rendezvény látogatóinak egy sikeres rendezvényen vagyunk túl.

Május 11-12-13. között, mindhárom nap 3-4 órára a biztonságos villanyszerelés vette birtokba a #MEEnet csatornát Microsoft Teams felületén, itt jött létre az élő, interaktív fórum.

A résztvevő cégek köre - DEHN, OBO, C+D, HENSEL, WAGO, BEG, MAXICONT, FINDER - kiegészült a SCHNEIDER és a SONEPAR cégekkel. Nagy örömünkre elfogadta meghívásunkat az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt vezérigazgatója, Nagy Géza vezérigazgató úr, aki a megnyitó megtartását vállalta.

A statisztika nagyon imponáló. Az első napon 288 fő csatlakozott. Majd a második napon 282 fő, míg harmadik napon 242 fő volt. Ez a MEE online rendezvényei közül is kiemelkedő számokat jelent.

A résztvevőktől érkezett visszajelzések is azt tanúsítják, hogy sikerült olyan témákat feldolgozni, ami valóban közérdeklődésre tartottak számot. Az előadások videó anyaga a MEE Youtube csatornáján bármikor visszanézhető.

Reméljük, hogy az INFOSHOW 11. évadát már a korábban megszokott módon és körülmények között tudjuk megrendezni. Látva az online megjelenés sikerét igyekszünk megoldani valamilyen formában ennek a lehetőségnek az integrálását az INFOSHOW programba.

Személyesen szeretném megköszönni a részvevő előadók kiváló munkáját, a technikai hátteret biztosító kollégák lelkes segítségét és profizmusát és nem utolsósorban a nagyszámú látogató aktív közreműködést a rendezvény sikerében.

Szlágyi István,
MEE, ötletgazda

MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET
1075 BUDAPEST, MADÁCH IMRE ÚT 5. 
TEL.: +36 1 312 0662
MEE@MEE.HU